Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Порадьте марку кондиціонера


Порадьте марку кондиціонера

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я хочу придбати кондиціонер, адже вже просто не виношу цю спеку вдома. У них особливо не знаюся і якщо чесно, то навіть не знаю жодних виробників. Чи зможете підказати?

0

2

Я кондиціонер купував кілька разів, причому різних виробників. Оскільки було з чим порівнювати, то можу сміливо сказати, що кондиционер олмо буде найкращим варіантом. Придбати його можна на
https://www.moyo.ua/bt/klimaticheskaya- … nery/olmo/. Служить вже третє літо. Вибирав за відгуками, функціоналом та виходячи з фінансових міркувань. Мої знайомі також встановили такий кондиціонер. Думаю, ви будете задоволені.

Отредактировано Helen09 (2022-06-22 12:36:43)

0

3

Мені здається, що всі марки по-своєму хороші. Тут вже відштовхуйтеся від того які параметри в кондиціонері ви бажаєте бачити і на яку суму плануєте його придбати. Думаю, консульти в магазині вам з цим допоможуть.

0

4

Исходя из собственного опыта могу рекомендовать кондиционер купер хантер 09 https://www.kondi.dp.ua/nastennie-kondi … hunter-09/, у нас именно такая модель. Он работает и на охлаждение, и на обогрев, очень простой в использовании и совсем не создает шума. Хорошие кондиционеры этого производителя, читала о них только положительные отзывы.

Отредактировано ira19840 (2023-10-11 17:05:21)

0


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Порадьте марку кондиціонера