Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Саженцы вишни


Саженцы вишни

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Какой сорт вишен лучше купить чтобы вишни были мясистые и вкусные?

0

2

Покупали в этом году довольно крупные сорта в интернет-магазине агромаркет, вы можете тоже если хотите купить вишню https://agro-market.net/catalog/cat/238/ посмотрите какая заинтересует. Мы брали темно красную мясистую, так как обычно на компот идет плюс вареники и заморозка) Зимой подом достаешь с морозилки вишни, очень вкусные получаются. Мы просто когда-то давно заказывали у них, а теперь решили садик наш расширить.

0

3

Спасибо за совет. А когда вообще нужно саженцы высаживать, чтобы они прижились? И когда ждать первого уражая?

0

4

Ой, я чомусь так хвилюсь відносно вибору саджанців. От як ви обираєте?

0

5

мамкина написал(а):

Ой, я чомусь так хвилюсь відносно вибору саджанців. От як ви обираєте?

Ну не можу сказати, що це геть так і легко робити, ні. Але потрібно розуміти, що якщо все правильно організувати тоді не буде проблем з вибором якісних саджанців. От ми особисто купуємо саджанці плодових дерев на сайті магазину "Рослини від Василя Івановича" https://vasylivanovich.com.ua/plodovi-dereva/ А знаєте чому? В них реально все якісне і з гарним корінням! Ну і звичайно вартість, от зараз такі знижки, що не купити буде не зовсім правильно.

0

6

Якщо ви не знаєте, де можна замовити замовити якісне агроволокно для мульчування https://klioma-servise.in.ua/g4878977-a … o-agrotkan то оптимальним варіантом буде звернутися до Кліоми Сервіс, тому що у них відмінне співвідношення ціна-якість.

0

7

Мене цікавить, де можна замовити якісну плівку для теплиці в Україні. Мені потрібна надійна покривна плівка для захисту врожаю від негоди і забезпечення оптимального клімату у теплиці. Шукаю варіант з доставкою до Києва, адже саме тут мені потрібно провести роботи. Важливо, щоб плівка була високоякісною, міцною і довговічною, а також щоб на ній не утворювалися конденсат та розщілини в холодний період.

0

8

Для того аби плівку тепличну купити в Києві https://fazenda.net.ua/ua/katalog-tovar … al/plenka/ , рекомендую звернутися до магазину "Фазенда". На їхньому сайті ви знайдете широкий вибір плівок, призначених саме для тепличного вирощування. У їхньому асортименті є як плівки з поліетилену, так і з полікарбонату, які відмінно витримують навантаження і допомагають підтримувати необхідний мікроклімат у вашій теплиці. А ще в них дуже багато різного насіння і всього, що реально зробить ваш сад та город ідеальним.

0


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Саженцы вишни