Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » покрасить


покрасить

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Как дорого обойдется покрасить ванну акрилом, кто может подсказать?

0

2

Ой, да если на дом приедут и все сделают, то сколько б ни стоило. А вы представляете, чего стоит вытащить старую ванну и куда ее девать потом, если покупать новую?

0

3

Згоден, у будь-якому разі значно дешевше нової і точніше дізнатися на реставрацію ванн акрілом ціну у Чернівцях можна тут  https://restavratsiya-vann.pro/restavra … hernivtsi/ або за телефоном  0673524455. До речі, майстри покрили нам ванну цим -   Keramokrill  (Керамокрилл) і у цього засобу є багато переваг -від майже повної відсутності запаху до економічного розходу, ще й на висихання потребується менше доби всього.

https://b.radikal.ru/b41/2101/a3/af614e1db9a7.jpg

0

4

leodimi написал(а):

Згоден, у будь-якому разі значно дешевше нової і точніше дізнатися на реставрацію ванн акрілом ціну у Чернівцях можна тут  https://www.2x2.com.ua/ або за телефоном  0673524455. До речі, майстри покрили нам ванну цим -   Keramokrill  (Керамокрилл) і у цього засобу є багато переваг -від майже повної відсутності запаху до економічного розходу, ще й на висихання потребується менше доби всього.

Про реставрацію ванни краще знають у цій фірмі https://www.uspeshno.com.ua/Vinnytsya/index.html ми там уже 14 ванн замовили ріідким акрилом у готелі, прийшлось так робити, коли під час ремонту зливали робочі буд матеріали у ванни практично у всіх номерах, дякуємо їм за роботу та відновленні змішувачі та поверню ванн!

0


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » покрасить