Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Авто с салона


Авто с салона

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Подскажите, где можна посмотреть новый обновленный ряд шевроле?

0

2

С радостью поделюсь.) Загляните на сайт официального дистрибьютора "Шевроле" в России - https://chevrolet-auto.com/ На сайте вы сможете ознакомиться с обновленным автопарком новинок. Сравните характеристики и цены и у вас не будет проблем с выбором подходящей модели. При необходимости вы можете получить детальную консультацию по каждому автомобилю на сайте.

0

3

Ось раджу подивитись на Фіат прайс листи https://www.fiatprofessional.ua/prices/ тут за посиланням офіційний дилер в Україні - ціни не завищені, умови для придбання найбільш оптимальні. Щодо власне авто, то маю сказати, що вони найбільш практичні у якості комерційного транспорту. Підійде як для компанії, що орієнтується на перевезення, так і на приватних осіб - підприємців. Ми саме так собі і брали машину.

Отредактировано VelikayaVera (2021-07-19 11:11:44)

0

4

Мы не стали покупать автобус, а берем его в аренду https://city-bus.rent/razvozka-sotrudnikov/ для развозки персонала и доставки сотрудников. Нельзя сделать сто дел одновременно. Можно часть их доверить партнеру...

0

5

Брали сибі новий Fiorino Combi https://www.fiatprofessional.ua/model/fiorino-combi/ із салону, якщо так можна сказати - пропозиція від дилера, офіційного. Вирішили саме так, щоб мати впевненість в стані машини, а також мати гарантію та обслуговування. Оскільки це комерційний транспорт, то це нам було досить актуально. Якщо вам такий варіант цікавий, то раджу подивитись, в них відмінні умови.

0


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Авто с салона