Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Геморой

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Майже у кожної другої жінки з'являється геморой після пологів. Ось і я не виняток. Дитині вже пів року, а ця бяка не має наміру проходити. Пробувала народні засоби, мазі, свічки, але результат практично нуль. Підкажіть, як боротися із цією напастю?

0

2

Мені допоміг крем Реліф https://www.relief.ua/uk/relief-pro-krem/ Якщо прояви геморою супроводжуються досить сильним больовим синдромом, краще скористатися препаратом з приставкою «Адванс» у назві, адже бензокаїн швидко знімає біль і при цьому не проникає у системний кровотік. До складу "Реліф Адванс" введено анестетик бензокаїн. Фенілефрин звужує на місцевому рівні кровоносні судини, що зменшує набряклість та свербіж. Олія печінки акули має виражену ранозагоювальну дію, що може бути дуже доречною, якщо утворилися тріщини і є набряклість.

0

3

Дуже багато народних рецептів спрямовані на боротьбу із запаленням (наприклад, ванни з відварів різних трав'яних зборів), але не варто покладатися тільки на них. Займаючись симптомами та ігноруючи причину ви лише маскуєте захворювання. Без лікування причини воно лише прогресуватиме і без операції вже не обійтися.

0