Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Де купити смарт-годинник у Львові?


Де купити смарт-годинник у Львові?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Не можу знайти смарт-годинник у Львові де купити, потрібні від яблучної компанії, певного дизайну та моделі. Але у магазинах міста такого годинника немає.
Що робити? Де замовляти такі смарт-годинники?

0

2

Мені здається, що це просто зайві гроші витрачати. І розумний годинник від китайських виробників нічим не гірший за яблучний. У мене наприклад годинник від ксяомі і дуже задоволена, функції свої виконують і час точно показують. І купила я такий смарт-годинник зовсім недорого.

0

3

В принципі переконали, але все одно треба знайти магазин у якому вибір такого смарт-годинника. А де його шукати у Львові я не знаю. У тих, що був вибору по розумних годинниках, немає.

0

4

Та тут все просто, йдете до магазину Алло https://allo.ua/ua/l-viv/smart-chasy/ і вибираєте смарт-годинник у Львові. Звернить увагу на те, що вибір смарт-годинника залежить від багатьох факторів, таких як функціональні можливості, дизайн, розмір, батарея, ціна та сумісність зі смартфоном.
Коли я вибирала такий гаджет я дивилась на розмір і дизайн смарт-годинника є важливими факторами, мені був потрібен не дуже великий - такий і знайшла. Ще потрібно знати, що більшість смарт-годинників мають батарею, яка може працювати від 1 до 7 днів в залежності від використання. Перевірте специфікації на час роботи від батареї перед покупкою. Є в каталозі магазина годинники Apple Watch, але я вам раджу подивитись і на інші бренди.
https://i.imgur.com/1JzxChj.png

0


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Де купити смарт-годинник у Львові?