Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Де у Дніпрі краще купити гіроборд?


Де у Дніпрі краще купити гіроборд?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Всім привіт. У мене в місті всі їздять на гіробордах. Я теж хочу собі цей сучасний електротранспорт, правда не знаю, який вибрати. Порадьте мені якісний гіроборд, та магазин у Дніпрі де його можна купити не за всі гроші світу.

0

2

І справді, все більше людей переходять на сучасний електротранспорт, це дуже зручно та економно. Я собі теж купував гіроборд, і цілком зручно на ньому добираюся на роботу та й у інших справах. У теплу пору, він мені повністю замінює транспорт містом.

0

3

А я переглянула декілька варіантів гіроборда, але нічого не розумію у цьому транспорті, бо трохи складно визначиться. Може порадите конкретну модель і магазин у Дніпрі, де його можна купити?

0

4

Насправді, це зовсім не складний вид транспорту, з ним навіть діти справляються. Собі я купував гіроборд 10.5" Smart Balance U2 в інтернет-магазині Алло, де великий вибір крутих гіробордів у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/girobordy/ потужний акумулятор дозволяє без перешкод насолоджуватися прогулянкою, а колеса в 10.5 дюймів впораються з будь-якою дорогою. Максимальна його швидкість до 20 км на годину і тримає заряд акумулятора, він приблизно на 20 км. Зручний в управлінні, але для того, щоб на ньому їздити впевнено, потрібне тренування, але це не складно.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/image/524x494/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/1/0/10-5-color-lightnings-2-min_result_1.jpg

0


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » Де у Дніпрі краще купити гіроборд?