Форум сайта "Мир Аниме"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » сучасна стоматологія


сучасна стоматологія

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Читала про лікування зубів під мікроскопом. Цікаво, чи є таке у нас в Тернополі?

Отредактировано Stesha (2023-04-25 13:00:07)

0

2

Це досить нова практика і в Тернополі  лише тут https://dental-home.te.ua/poslugi/likuv … kopom.html дізналися про таке, у них це практикують

0

3

Это современный метод лечения каналов в зубах

0

4

В Києві точно таку процедуру роблять в медичному центрі Сalm, там і на лазерне відбілювання зубів ціна в Києві невисока, звертайтеся. Персонал в цій клініці знає свою справу - процедура гігієни порожнини рта була практично безболісною. Тепер я знаю куди треба звертатися якщо будуть проблеми з зубами.

Отредактировано ГагаЛеди (2023-09-15 15:55:05)

0

5

А где можно проконсультироваться по вопросу исправления прикуса?

0

6

Брекеты, элайнеры и разные ортодонтические аппараты используются для исправление прикуса https://www.avicenna.com.ua/ru/ortodontiia Ортодонтия в стоматологии "Авиценна-СТ" предлагает современные решения, здесь работают опытные врачи-ортодонты, которые смогут индивидуально подобрать наиболее оптимальное решение для Вас.  Расценки здесь конкурентные, ознакомиться с ними можно на сайте стоматологии.

0

7

Stesha написал(а):

Читала про лікування зубів під мікроскопом. Цікаво, чи є таке у нас в Тернополі?

А мені цікаво, у яких саме клініках Києва так практикують лікувати зуби

0

8

Антонина Носова написал(а):

А мені цікаво, у яких саме клініках Києва так практикують лікувати зуби

Я вам хочу сказати, що таких клінік набагато більше зараз з'явилось і це напевно добре. Я от точно знаю, що зуби лікують під мікроскопом у клініці Healthy Dent https://healthydent.ua/uk/uslugy/likuva … ikroskopom , що в нас в Києві і знаходиться. Так все цікаво і зовсім без болю. На собі такий формат лікування пробувала! Лікарі завдяки мікроскопу бачать мінімальні початки карієсу, тому лікування проходить з ювелірною точністю.

0

9

Дякую за ваш відгук. Він буде корисним для мене

0

10

Друзі, я так само від себе хочу порадити дуже хорошу стоматологію, яка у нас в Києві працює ще з 2007 року - це стоматологія Осадчого. Вона спеціалізується на імплантації та протезуванні зубів та проводить надскладні операції. пов'язані зі стоматологічною хірургією https://osadchyclinic.com.ua/surgical-dentistry/ . В мене було гнійне запалення в ротовій порожнині. То лікарі клініки чудово впорались та повністю ліквідували проблему

0


Вы здесь » Форум сайта "Мир Аниме" » Разговор обо всем » сучасна стоматологія