Ваги електронні торгові представлені у великому асортименті, включаючи моделі для продовольчих і непродовольчих товарів, а також вантажопідйомністю до 6, 15, 30, 40, 60 кг. Моделі зі стійкою і без стійки відрізняються винятковою точністю зважування з мінімальною похибкою вимірювань.

Сучасне електронне обладнання паралельно з вимірюванням ваги розраховує вартість продукції, що заощаджує час при здійсненні покупки. Наявність стійки з двостороннім дисплеєм дозволяє всім покупцям бачити кількість придбаної продукції.

Настільні торгові ваги, мають компактними розмірами, але розміри платформи дозволяють розмістити продукцію вагою від 6 до 60 кг. Вони виготовлені з нержавіючої сталі для легкості догляду за поверхнею. Панель управління виготовлена з вологостійких, міцних матеріалів, що забезпечує тривалий термін експлуатації. Сигнал перевантаження захищає від передчасного зносу устаткування, деформації та інших дефектів.

При реалізації габаритного товару та для складських приміщень, електронні торгові ваги без стійки є більш популярними. Більшість моделей оснащені потужною батареєю, що дозволяє використовувати їх на значній відстані від електромережі. Вбудований принтер моментально роздруковує чеки і етикетки для маркування продукції.

Торгові настільні ваги, ідеально підходять для магазинів, супермаркетів та інших точок реалізації товарів. З їхньою точністю вимірювань до 1 грама, вони гарантують максимальний прибуток у торговій сфері. Деякі моделі мають пам’ять на кілька операцій і можливість сумування вимірювань, що полегшує облік продукції. Вартість електронних ваг є помірною, і багато моделей пройшли успішну метрологічну перевірку. Компанія https://sphera-vesov.com.ua/ua/ готова допомогти вам придбати якісні торгові електронні ваги за найкращими цінами!