Компанія FinX пропонує швидкі позики онлайн в Тернополі https://finx.com.ua/office/ternopil без необхідності довідок про доходи або застави. Оформлення кредиту через інтернет або в офісі компанії можливе в будь-який день, навіть у вихідні та святкові дні. Відмінність від банківських установ - в мінімальних вимогах до клієнтів і відсутності необхідності в заставі або поручителях. Можна отримати кредит на будь-які потреби, і гроші надходять на банківську карту, що дозволяє розпоряджатися ними вільно.

Компанія FinX видає кредити без відмови різним категоріям громадян: офіційно працевлаштованим, тим, хто працює неофіційно, підприємцям, студентам, пенсіонерам, домогосподаркам, тимчасово безробітним і позичальникам з поганою кредитною історією.

Мінімальний кредитний ліміт становить від 1000 до 15000 грн на термін до 84 днів, при повторному зверненні сума може збільшуватися до 50000 грн на термін до 1,5 років. Процентна ставка від 230% на рік, з можливістю розрахунку без додаткових відсотків та штрафів.

Компанія FinX пропонує гнучкі умови кредитування, що дозволяє вибрати оптимальний варіант для кожного клієнта.

Отредактировано elegant (2024-03-22 04:02:15)