Організація банкетів у ресторані грузинської кухні Dediko - це гарантія чудового святкування у неповторній атмосфері гостинності та смаку. Ми пропонуємо широкий вибір варіантів для будь-якої події - від корпоративних вечірок до сімейних урочистостей.

Наші просторі зали, які оформлені в стилі грузинської традиції, створять затишну атмосферу для вашого заходу. Зал "Лалі" ідеально підходить для затишних вечорів у колі друзів або романтичних побачень. Зал "Ніно", найбільший у закладі, чудово підійде для великих вечірок або святкувань з родиною та друзями.

У нас ви можете скласти індивідуальне банкетне меню, обравши улюблені страви з асортименту грузинської кухні. Ви також можете скористатися нашими готовими банкетними пропозиціями, які включають в себе різноманітні страви, вишукані напої та бездоганний сервіс.

Наші кухарі та офіціанти завжди готові зробити ваш захід незабутнім та особливим. Довірте нам організацію вашого банкету, і ми зробимо все можливе, щоб він став для вас та ваших гостей найяскравішою подією року!